Inschrijfinformatie

Kalender

Vorig jaar was de warmste zomer aller tijden en in februari steeg het kwik ook al naar de 20 graden… Dat belooft wat voor het beachseizoen van 2019! Er is de afgelopen winter in elk geval weer hard gewerkt aan de nieuwe kalender van het leukste en grootste beachcircuit van Nederland, het Summer Beach Volleyball Circuit. Met plezier presenteren wij je dan ook de kalender. Save your beach volleyball date(s) en houd de facebook, twitter en instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, onder andere wanneer je kunt inschrijven.’

Happy to see you @summer beach volleyball circuit 2019!

 

 Locatie

Datum

 

 

zaterdag

zondag

Katwijk

18 mei

 

Heerderstrand

25 mei

26 mei

Kijkduin

1 juni

2 juni

Den Haag Zuiderstrand

8 juni

9 juni

Vlissingen

15 juni

16 juni

Lemmer

22 juni

23 juni

Ameland

29 juni

30 juni

Scheveningen 

6 juli

7 juli

Scheveningen

13 juli

14 juli

Hoek van Holland

20 juli

21 juli

Vrouwenpolder

27 juli

28 juli

Hoek van Holland

3 augustus

4 augustus

Hoek van Holland

10 augustus

11 augustus

Den Haag Zuiderstrand

17 augustus

18 augustus

Scheveningen

24 augustus

25 augustus

Online inschrijven

Voor ieder toernooi kun je je online inschrijven tot vrijdag 15.00 uur voorafgaand aan het evenement, mits het toernooi niet al eerder is volgeboekt. Inschrijven is heel makkelijk en zo gedaan. Via een stappenplan op de website kun je je inschrijven voor één of meerdere locaties. De extra’s voor een evenement (overnachting of barbecue) kunnen ook meteen worden geboekt. De inschrijving is volledig op het moment dat de betaling is afgerond. Het annuleren van een inschrijving is niet mogelijk, wel is het mogelijk een inschrijving te verplaatsen naar een ander weekend.

Locatie-inschrijving

Nadat op vrijdagmiddag de online inschrijvingen zijn gesloten, heb je nog wel de mogelijkheid om je op de locatie zelf in te schrijven (dit kan alleen wanneer er in de categorie nog plaats is). Je betaalt dan direct de standaarddeelnamekosten + 7,50 euro extra.

Aflassen?

Een toernooidag wordt nooit voor 11.00 uur afgelast. Zeker op de kustlocaties kan het weer per kilometer verschillen. Alleen wanneer de voorspellingen dermate slecht zijn, kan het gebeuren dat een evenement op voorhand wordt afgelast.

Als de weersomstandigheden slecht zijn (onweer, windkracht 7/8, heel veel regen, ondergelopen velden, etc), treedt het volgende protocol in werking:

Vanaf 7.30 uur staat de organisatie in direct contact met een weerbureau en indien aanwezig met de lokale reddingsbrigade. Met hun advies wordt besloten om wel of niet te beginnen met het toernooi of deze tot nader besluit uit te stellen. Tot uiterlijk 11.00 uur wordt bekeken of het mogelijk is om het toernooi alsnog te beginnen. Tussentijds worden de teams uiteraard voorzien van de actuele ontwikkelingen en weersvoorspellingen. Als blijkt dat er geen verbetering te verwachten valt, wordt de toernooidag afgelast.

Wanneer een toernooi wordt afgelast, krijgen de op locatie aangemelde teams de mogelijkheid om hun weekend kosteloos over te plaatsen naar een ander weekend. Wanneer dit niet mogelijk is, krijgen ze het inschrijfgeld - 7,50 euro administratiekosten teruggestort.

  • Dela