Beachpartner gezocht

Beachvolleybal speel je met één of meerdere teamgenoten. Heb jij geen beachpartner, maar wil je wel graag spelen? Waar vroeger de organisatie voor matchmaker speelde, kun je dit door de komst van social media nu helemaal zelf regelen!

Plaats je oproep op het prikbord van www.facebook.com/beachvolleyballcircuit (zorg er wel even voor dat je onze pagina hebt geliked).

Stuur deze oproep tevens naar info@beachvolley.nl. Vermeld daarin waar en wanneer je wilt spelen, in welke categorie en op welk niveau. Wij zorgen voor de nodige aandacht voor de oproepen via Instagram, Facebook, Twitter, de nieuwsbrief en op andere plekken. Tevens vermelden we alle oproepen op deze pagina. Je ziet in één oogopslag duidelijk welke oproepen er zijn en op wie je wilt reageren. 

Remco Zeevat
Remco is op zoek naar een partner voor zoveel mogelijk toernooien dit seizoen. Hij wil graag spelen op zaterdag bij heren 2x2 midden hoog.

Meho Dacic
Meho woont zelf in het buitenland, maar is tussen 10 juli en 10 augustus in Nederland. Hij wilt dan zo veel mogelijk toernooien spelen. Hij is 17 jaar oud en speelt het liefste Midden Hoog of Midden Laag

Alexander van der Harst
Gezocht beachpartner voor 13 augustus Hoek van Holland, wilt graag 2x2 Heren midden laag spelen

 

  • Ameland
  • Nevobo
  • Dela
  • Cocoa from Ghana