Toernooi-informatie

Het Summer Beach Volleyball Circuit bestaat uit dertig losse beachvolleybaltoernooien, verdeeld over vijftien toernooiweekenden en elf locaties. Elke dag is er een apart toernooi waar je op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderde, kunt strijden om leuke dagprijzen. Wil je precies weten hoe de vork in de steel zit of ben je simpelweg benieuwd naar wat de kosten zijn voor bijvoorbeeld een toernooi-inschrijving? Alle informatie die je zoekt, kun je terugvinden onder de volgende kopjes.

Inschrijfinformatie

Je kunt je standaard online inschrijven tot vrijdag 15.00 uur voorafgaand aan een evenement, mits het toernooi niet al eerder is volgeboekt. Inschrijven is heel gemakkelijk en zo gedaan. Volg het stappenplan op de website om je in te schrijven voor één of meerdere locaties. 

Het spel

Lees hier alles over het spel en de spelregels die tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit gelden. 

Kosten

Het inschrijfgeld is afhankelijk van het aantal teamleden waarmee je speelt. Tevens geldt: hoe eerder je inschrijft, hoe voordeliger het is.

Categorieën/niveaus

Om je te helpen met het niveau waarvoor je wilt inschrijven, hebben we een vergelijking gemaakt tussen de bestaande indoor- en beachvolleybalniveaus.

Dagprijzen

Nieuwsgierig naar wat je kunt winnen? Kom er hier achter!

Ranking

Ieder team dat zich inschrijft voor een toernooi doet automatisch mee aan de ranking. Dit is het totaalklassement van heel de zomer. Per toernooidag krijgen de nummers een tot en met vier rankingpunten. De teams die aan het einde van het seizoen de meeste punten hebben verzameld, zijn de winnaars van de ranking en ontvangen mooie prijzen tijdens een speciale uitreiking.

Beachpartner gezocht

Heb jij geen beachpartner, maar wil je wel graag spelen? Regel het hier zelf.

Gevonden voorwerpen

Als je tijdens een toernooi ontdekt dat je iets bent kwijtgeraakt, kun je allereerst op het evenement zelf vragen of het gevonden is. Kom je er pas later achter dat je iets niet meer hebt dan vind je hier hoe we je kunnen helpen. 

FAQ’s

Er zijn meer mensen je voorgegaan met verschillende vragen... Deze hebben we voor je opgesomd voor het geval je toevallig met dezelfde vraag zit.

  • Dela