Het Summer Beach Volleyball Circuit landt in het weekend van 29 en 30 mei op Ameland! Als je je hebt ingeschreven is een overnachting regelen misschien niet zo makkelijk. Welke mogelijkheden heb ik? Wat is een goede keuze? Welke bungalows zijn kindvriendelijk? Wij helpen je een handje door een aantal hotels en bungalowparken op een rijtje te zetten. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt!

Hotel Dolores

Hier kom je na een stevig beachvolleybal dagje even heerlijk tot rust. Vervolgens ben je weer helemaal fit om in de avond naar de feesttent te gaan. Overnachten, lunchen, dineren en gebruik maken van de sauna, het is allemaal mogelijk bij Hotel Dolores. Profiteer van extra voordeel met de promocode 'volleybal2019'. Bekijk hier de website!

Hotel Sier aan Zee

Hotel Sier aan Zee is perfect voor gezinnen die dichtbij het strand willen overnachten. Als gezin overnacht je bij “Sier aan Zee” op een familiekamer met douche en toilet, de lakens liggen bij aankomst klaar, je moet alleen je bed nog opmaken. Bekijk hier de website!

Vakantiepark Boomhiemke

Gelegen op misschien wel het mooiste stukje van dit Waddeneiland ligt Vakantiepark Boomhiemke, een modern familiepark waar het voor zowel jong en oud eindeloos genieten is. Over de kinderen hoeft u zich geen seconde zorgen te maken: met de Koos Kids Club, het overdekte zwembad en de gratis sport- en animatieactiviteiten beleven zij de tijd van hun leven. Bekijk hier de website!

Parc Koudenburg

Jaarlijks wordt eind juni het Summer Beach Volleybal georganiseerd op het strand bij Hollum, bij Beachclub The Sunset. Met meer dan 130 velden en 3000 sporters is het een feest om aan mee te doen of om te kijken. Op Parc Koudenburg je tent opzetten? Dat kan uiteraard! We hebben een speciaal Beachvolleybal kampeerarrangement voor vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni 2019. Bekijk hier de website!

Eten op Ameland

Op Ameland zijn genoeg mogelijkheden om een hapje te eten. Dit zijn volgens ons de beste plekken om te genieten van lokale en smakelijke gerechten: Dolores, Pizzaria II Vulcano, Tante An, De Fretpot en Sunset. Ook bij De Griffel kun je terecht voor een heerlijk etentje. En wie vooraf reserveert, krijgt van het Griffelteam een gratis Griffeltje!

Fietsen op Ameland

Wil je tussen het volleyballen door genieten van het eiland Ameland? Dan is de fiets ideaal! Fietsverhuur Nobel heeft vestigingen op vrijwel het hele eiland en biedt service op het gehele eiland. Nobel biedt breng-en haalservice aan. Ga voor meer informatie naar https://fietsverhuur.nu/