Net als afgelopen jaar valt de eer ten deel aan de stad Vlissingen. Samen met de organisatie van “Zeeland Beach Classics” organiseren we op 12 en 13 mei een indrukwekkende opening van het beachseizoen. Met het startweekend van het SBVC als grote pijler, Bossaball en de Eredivisie Beach zal het strand van Vlissingen een weekend lang in het teken staan van beachsporten. 

Sander van Buren, organisator van de Beach Classics, zegt vol trots; “Dit evenement moet een parel voor Zeeland worden. Wij willen vooral de faciliterende partij zijn. We zoeken zo veel mogelijk de samenwerking met bestaande evenementen en organisaties. Samen maken we er een uniek evenement van, waarbij de ambities verder reiken dan de huidige vorm. Op den duur willen wij rondom een groot toernooi als een EK of EK meerdere beachsporten als side events  faciliteren. Op termijn hopen we uit te groeien tot het grootste strandsportevenement van Europa. Ook op het gebied van entertainment, daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een combinatie met een concert of festival.’’

Vlissingen is de tweede locatie van het Summer Beach Volleyball Circuit die we bekend maken. Ameland op 23 en 24 juni was al bekend, inschrijven voor die ronde is al mogelijk. Het feest op het Waddeneiland begint al op vrijdag 22 juni met een optreden van André Hazes in de feesttent. Tot 1 maart zijn de kaarten, exclusief voor beachvolleyballers, te bestellen als VIP pakket op www.beachvolley.nl .

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om je met je vrienden in te schrijven voor Vlissingen. Let op: vanwege de grote opzet van het evenement is er een beperkt aantal velden. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft via www.bechvolley.nl.

Houd social media en de website in de gaten, want vanaf nu zullen we wekelijks locaties bekend gaan maken.