Summer Beach Volleyball Circuit ook in Katwijk en Schoorl
Vandaag presenteren we twee nieuwe locaties, waarbij het SBVC opnieuw aansluit bij twee bestaande evenementen: het BeachPower toernooi in Katwijk en Hargen aan Sail in Schoorl.

Katwijk: center court in hartje stad
Op zaterdag 19 mei ben je van harte welkom op het Katwijkse strand, waar de SBVC-speelronde deel uitmaakt van het BeachPower! toernooi. De enthousiaste, lokale toernooiorganisatie heeft er de afgelopen jaar voor gezorgd dat BeachPower! flink is gegroeid. Het hoogste niveau heeft zelfs een centercourt midden in de stad! Ook de verschillende strandtenten in Katwijk werken mee om er voor iedereen een lekkere beach(volleybal)dag van te maken.

Schoorl: beachvolleybal én andere beachsporten
Het weekend van 7-8 juli strijkt het SBVC neer in Schoorl bij de “Hargen aan Sail”, een evenement dat  verschillende beachsporten omvat. Beachvolleybal is daarbinnen één van de grootste Je kunt lekker komen beachvolleyballen, maar ook kennis maken met andere sporten op het zand. Als je ‘s avonds nog energie over hebt, kun je terecht op het afsluitende feest. Eventueel overnachten kan op een lokale camping. Lees hier meer over Hargen aan Sail.

Summer Beach Volleyball Circuit
Wie graag een volleyballetje in de zomer slaat, kan van mei tot en met augustus terecht bij het Summer Beach Volleyball Circuit, dat ieder weekend een toernooi in een andere speelstad kent. Van het Noordzeestrand via de zoetwaterstranden tot het Waddenzeestrand: je kunt ieder seizoen één of meerdere toernooien beachen binnen het SBVC.

Het SBVC kent 15 speelweekenden, waar op alle niveaus gespeeld kan worden. Dus of je nu 5e klasse in de zaal speelt, nog nooit hebt gevolleybald  of in de nationale divisie uitkomt, iedereen is welkom bij het SBVC! Wie niet in de hoogste klassen speelt, kan zelf bepalen of hij of zij in een team van 4 speelt, of met zijn tweeën. Daarbij kunnen mannen en vrouwen ook samen een team vormen.

Dus, zin om een beachvolleyballetje te slaan deze zomer? Speel één of meer keer mee in het Summer Beach Volleyball Circuit, de grootste en gezelligste beachcompetitie van Nederland!