Mede dankzij de steun van VVV Ameland, Beachclub The Sunset en de plaatselijke ondernemers is het evenement op Ameland uitgegroeid tot het grootste beachvolleybalevenement in Nederland en één van de grootste ter wereld.

Mocht je een bed, taxi, fietsverhuurder, pizzeria, eetcafé of andere horecagelegenheid op het eiland zoeken, kijk dan eerst even naar het aanbod van een van onze lokale partners. Zij maken dit weekend mede mogelijk, daar doen wij graag wat voor terug!

VVV Ameland verzorgt de marketing en promotie van het eiland en ondersteunt al jaren het Summer Beach Volleyball Circuit. Deelnemers en supporters maken door beachvolleybal kennis met de fantastische sfeer op het eiland en het blijkt dat veel beachers terugkeren voor een korte of langere vakantie.

Op zoek naar een voordelig verblijf op Ameland? Ga luxe kamperen bij Vakantiepark Boomhiemke of overnacht comfortabel bij de Sier aan Zee.

Het is ook aan te raden om vooraf  een fiets te regelen voor op het eiland. Hier kun je al voor € 8,- per dag een tweewieler reserveren!