Naast volleyballen op het strand, is er op Ameland ook deze editie veel meer te beleven. Zoals je van Beachclub The Sunset bent gewend, hebben zij ook dit jaar weer een topprogramma voor de avonduren samengesteld: spetterende feestavonden die je absoluut niet wilt missen! Op vrijdagavond kun je lekker losgaan op de ‘FOUTE PARTY’, zaterdagavond staat in de feesttent de top-40 band SLAMM! en verzorgen diverse Dj’s de muziek binnen The Sunset. Zondagavond wordt het beachweekend traditioneel afgesloten met (hoe kan het ook anders ;) Jelle B. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Op vrijdagavond openen we het Summer Beach Volleyball Circuit spectaculair met een para sprong recht boven het strand & Beachclub The Sunset. Jij kunt hier onderdeel van uit maken! Droom jij ervan om een tandem parachute sprong te maken boven Ameland? Meld je dan uiterlijk om 20.00 uur bij The Sunset in je outfit voor de Foute Party. Degene met de meest Foute outfit wint en springt niet veel later samen met de andere para’s het weekend tegemoet!

Wil jij verzekerd zijn van een plekje in de feesttent? Koop dan het VIP-pakket; naast de entree voor zowel de vrijdag als de zaterdag hoef je dan niet in de rij te staan, krijg je vier consumptiemunten (voor de vrijdag) en een Nobeltje. Ook nog lekker barbecueën op zaterdagavond? Ga dan voor het VIP-XXL pakket voor maar € 10,- extra!. Bestel het The Sunset VIP(-XXL) pakket hier.

Bestelde pakketten kunnen vanaf vrijdagavond opgehaald worden bij The Sunset.