Mede dankzij de steun van VVV Ameland en de ondernemers is het evenement op Ameland uitgegroeid tot het grootste beachvolleybalevenement in Nederland en één van de grootste ter wereld.

VVV Ameland verzorgt de marketing en promotie van het waddeneiland Ameland en ondersteunt al jaren het Summer Beach Volleyball Circuit. Deelnemers en supporters maken door beachvolleybal kennis met de fantastische sfeer op het eiland en het blijkt dat een flink aantal op andere momenten nog eens terugkomen voor een korte of langere vakantie.

Naast het strand kun je ook terecht bij de horeca-ondernemers in Hollum voor een hapje en drankje. Zij staan het gehele weekend voor jullie klaar. 

The Sunset heeft dit jaar, speciaal voor het beachvolleybalweekend, fantastische acts op het programma staan, waarmee de feesttent op zijn kop zal worden gezet! Zo kun je vrijdagavond ondermeer meebrullen op goude ouwe-hits als 'I will survive', gespeeld door niemand minder dan The Hermes House Band zelf. Wil jij verzekerd zijn van een plekje in de tent? Koop dan het The Sunset VIP-pakket.

The Sunset VIP

  • Entree feestavond vrijdagavond
  • Entree feestavond zaterdagavond
  • Vier consumptiemunten (uitsluitend te besteden op de vrijdag)
  • Nobeltje (likeur)
  • Skip the Lines (geen wachtrij)
  • Jelle B sticker op de afterparty

Dit pakket heeft een waarde van 30,75 euro, maar wanneer je hem nu bestelt, kost dit Sunset VIP-pakket je maar 20 euro per persoon!

Wil je daarnaast lekker barbecueën op zaterdagavond? Ga dan voor het The Sunset VIP-XXL-pakket. Dit pakket heeft een waarde van 40,75 euro, maar wanneer je hem nu bestelt, kost dit Sunset VIP-pakket je maar 30 euro per persoon!

Bestel het pakket nu snel via deze link