Na enkele jaren afwezig te zijn geweest staat Rockanje dit seizoen weer op de kalender van ons circuit! En wel aankomend weekend! Het bijzondere aan deze plek is dat er veel ruimte is om enorm veel beachvolleybalvelden neer te zetten en dat het tevens heel knus is. Kortom, een toplocatie om even helemaal weg te zijn!

Reken daarbij een gave lounge-, diner- en partyspot in de vorm van Havana Beachclub (www.havana.nl) en je zomerse sportieve weekend kan beginnen! Havana is sinds de allereerste keer dat wij in Rockanje waren onze vaste partner en we zijn dan ook blij ook dit jaar weer bij hen te gast te zijn.

Naast relaxen en breedtesport worden dit weekend ook de Eerste, Tweede en Derde Divisie gespeeld in Rockanje. Deze wedstrijden worden in samenwerking met de Nevobo georganiseerd. En de jeugd (vanaf 12 jaar) strijdt dit weekend om de titel van het Junior Beach Circuit. De toernooien voor het Junior Beach Circuit worden georganiseerd door de Nevobo in samenwerking met lokale verenigingen. In Rockanje is dat Dordt Beach.

Zin om mee te doen aan het breedtesport-circuit in Rockanje? Inschrijven kan nog tot vrijdag as 15.00 uur via www.beachvolley.nl