Met trots mogen we onze nieuwe official partner aan jullie presenteren. Amstel heeft zich dit jaar verbonden aan het Summer Beach Volleyball Circuit. 

Bij Amstel brouwen ze al bijna 145 jaar geweldig bier, in uiteenlopende varianten voor verschillende seizoenen en speciale gelegenheden. Bier om samen iets te vieren of ergens bij stil te staan, om met elkaar bij te praten of juist lol te trappen. Amstel bier wordt met liefde gebrouwen voor al die onvergetelijke momenten in het leven. Deze onvergetelijke momenten beleven jullie ongetwijfeld ook op het strand tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit. 

Na het beachvolleyballen zijn jullie wel toe aan een heerlijke verfrissing. Op iedere locatie dit seizoen is er een promotieteam aanwezig om jullie te voorzien van koude blikjes Amstel Radler Limoen-Munt. Het perfecte zomerdrankje voor op het strand! Deze nieuwe en bijzondere smaak geeft een verrassende en verfrissende smaak. Mis het dus niet!

Je vindt het promotieteam van Amstel op iedere locatie gedurende het Summer Beach Volleyball Circuit. Tevens zijn er verschillende soorten Amstel-bieren te koop in onze fris-unit.