Op het kleine, maar gezellige strand aan de Zevenhuizerplas kunnen de meest ervaren beach volleyballers en hen die nog nooit op het strand hebben gevolleybald hun hart op. 

Op 11 & 12 juni staat het strand van Nesselande geheel in het teken van het Summer Beach Volleyball Circuit. Via deze website kun je je team nog tot en met vrijdag 10 mei 15.00 uur inschrijven om deel te nemen aan een van de categorieën tijdens dit weekend.

Onze beach crew zorgt ook dit weekend voor perfect aangelegde velden. Wil je ook een gave baan met leuke collega’s? Meld je dan nu aan, want we zoeken nog versterking!

We zoeken enthousiaste medewerkers die onze beach crew komen versterken. Op de meeste locaties wordt het evenement op vrijdag opgebouwd. Op zaterdag en zondag vindt het Summer Beach Volleyball Circuit plaats. Op basis van beschikbaarheid word je ingedeeld op één van onze mooie strandlocaties gedurende het beachvolleybalseizoen. Via deze link vind je meer informatie. Als je van het strand en de zee houdt en je niet vies bent van fysiek werken is dit de perfecte zomerbaan! Lijkt het je leuk om ons team te ondersteunen? Neem dan contact op met personeel@overalzand.nl