Dit weekend is er volop beachvolleyball te beleven op het gezellige strand van Kijkduin. Ook dit jaar is het Summer Beach Volleyball Circuit te vinden voor het strandpaviljoen Strandtent 14. Voor de ervaren spelers, maar ook voor hen die nog nooit hebben gevolleybald op het strand, worden er wedstrijden georganiseerd.

Via de website www.beachvolley.nl kunnen teams zich nog tot en met vrijdag 27 mei 15.00 uur inschrijven om deel te nemen aan een van de categorieën tijdens dit weekend. Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie in te schrijven op de wedstrijddag zelf.

Strandtent 14 zorgt het gehele weekend voor een hapje en drankje. Lust jij een snelle hap? Om 13.00 uur gaat de BBQ aan en zal de grillmaster jullie verwennen met een volleybalmenu. Op het menu staan onder andere kipsaté (€5,00) en een lekker broodje pulled pork (€5,00). Trek in wat anders? Neem dan plaats op het terras van Strandtent 14 en bestel wat van de uitgebreide menukaart.

Kijkduin Sunrise
Wie zaterdag op Kijkduin zal komen beachvolleyballen zal tevens heel de dag een groot festijn rondom het strand meemaken! Kijkduin Sunrise. Speciaal ter opening van het strandseizoen. Heel de dag staan er langs het strandpad meer dan vijftig marktkramen met bijzondere zomerse aanbiedingen. Aan het einde van de dag treedt de DWDD huisband The Kik! met hun bekende frontman Dave von Raven op. Het feest wordt afgesloten met een prachtige vuurwerkshow!

Tevens pakt Strandtent 14 uit met een Biergarten. Samen met Jopen Bierbrouwerij wil Strandtent 14 de beachvolleyballers laten proeven van de lekkerste biertjes die onze polder rijk is. Naast het biervertier hebben zij ook een silent disco voor jullie in petto. Van 13.00 tot 20.00 uur kan jij dus aanschuiven!

Bestel jij je biertje bij de biergarten dan mag jij een ronde meedraaien in de gezelligste disco tijdens Kijkduin Sunrise.

Kijk hier voor de uitgebreide menukaart van Strandtent 14.