Het Summer Beach Volleyball Circuit is er vooral voor een leuke gezellige zomerdag op het strand, maar… je maakt ook kans, samen met je team, op mooie prijzen!  

Na iedere toernooidag maken we de nummers een, twee en drie van iedere categorie bekend. Zij gaan uiteraard niet met lege handen naar huis. De prijswinnaars mogen kiezen uit twee verschillende waardebonnen. 1. De Summer Beach Volleyball Circuit-waardebon die, deze zomer, te besteden is op alle locaties. 2. De Gidion-waardebon. Beide waardebonnen hebben dezelfde waarde.

Summer Beach Volleyball Circuit-waardebon
Deze bon bestaat uit een of meerdere waardebonnen met een waarde van vijf euro per bon. Het totaalbedrag van de bonnen is afhankelijk van het aantal deelnemende teams in elke categorie. Deze waardebonnen zijn tot en met het laatste weekend van het Summer Beach Volleyball Circuit 2016 te besteden in de Fris of Shop-container. Met de waardebon kun je, je drankjes of bal (deels of in zijn geheel) afrekenen.

Gidion-waardebon
Deze bon bestaat uit een waardebon met een waarde van 10, 15 of 25 euro. Het totaalbedrag van de bonnen is afhankelijk van het aantal deelnemende teams in de categorie. Iedere waardebon heeft een unieke kortingscode die te besteden is op de website www.sportenvrijetijdshop.nl.

Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes binnen één bestelling te stapelen. Indien je meerdere kortingscodes wilt inwisselen voor een product, stuur dan even een mail naar info@gidion.nl. Zij maken dan een nieuwe kortingscode aan die je kunt gebruiken bij je bestelling.