Vijftien weekenden, elf verschillende locaties en dertig toernooidagen! 

Vol trots kijken we terug op het Summer Beach Volleyball Circuit 2016. Half mei klein en knus begonnen op het Heerderstrand en langzaam toegewerkt naar de grotere weekenden op het strand van Scheveningen. We hebben zonnige weekenden gehad, maar helaas viel er ook de nodige regen. Beachvolleyballen op Rockanje was koud en nat, maar gelukkig was het weer dit jaar op Ameland beter dan vorig jaar! . 

De komende tijd staat voor ons in het teken van opruimen en schoonmaken van onze materialen. En gaan we aan de slag met de kalender en andere voorbereidingen voor het nieuwe beachvolleybal- seizoen. Ook in 2017 zal het Summer Beach Volleyball Circuit gedurende meerdere weekenden weer te vinden zijn op één van de mooie Nederlandse stranden.

Met het maken van de definitieve kalender wordt ook zeker gekeken naar jullie favoriete locaties. Is er een locatie waarvan jij vindt dat hij (niet) terug moet keren op onze nieuwe kalender, laat het ons dan weten via info@beachvolley.nl. Heb je andere punten die ons kunnen helpen het circuit te verbeteren, schroom dan niet die ons ook toe te sturen.  

Houd de komende maanden www.beachvolley.nl en onze social media kanalen in de gaten voor nieuws over de kalender 2017. In februari 2017 hopen we de hele kalender te presenteren.