Afgelopen weekend vond op het strand van Scheveningen alweer het elfde weekend plaats van het Summer Beach Volleyball Circuit. Dit weekend was er volop beachvolleybal te beleven met wedstrijden van ons circuit, maar ook de beachvolleybalwedstrijden van de Nationale Kampioenschappen.

Maar liefst 500 teams deden afgelopen weekend mee op het zonnige Scheveningse strand. Niet alleen waren de deelnemers ruim vertegenwoordigd, ook het publiek liet zich in grote getalen zien, waardoor het een zomers beachvolleybalfeestje werd. Met temperaturen rond de 25 graden was het tevens heerlijk vertoeven aan de kust. Een succesvol weekend!

Dit weekend is ook in beeld gebracht door onze reporter Marloes Wesselink. Er is een verslag gemaakt van het Summer Beach Volleyball Circuit op het strand van Scheveningen. Deze leuke reportage kun je binnenkort terugvinden op de facebook-pagina.

Daarnaast vonden er ook nog wedstrijden plaats van het NK Beachvolleybal. De youngsters Nika Daalderop (17) en Joy Stubbe (18) wonnen het NK door met ruime cijfers te winnen van het duo Braakman en Sinnema. Bij de mannen ging de titel verassend naar Keemink/Vismans, zij wonnen van Mees Blom en Ruben Penninga. Onder toeziend oog van veel publiek langs het veld namen de winnaars met groot enthousiasme de cheque in ontvangst.