Uiteraard kunnen we Hoek van Holland niet overslaan in het beachvolleybalseizoen. Deze badplaats behoort tot de grotere locaties van het Summer Beach Volleyball Circuit.

Dit seizoen zijn we twee keer te vinden op het strand van Hoek van Holland. Op 16 en 17 juli & 6 en 7 augustus zijn we te vinden op het strand aan de Zeekant met de mooie boulevard van waar je het center court meteen ziet liggen. De meest ervaren spelers, maar ook mensen die nog nooit op het strand hebben gevolleybald, kunnen meedoen.

Strandpaviljoen ‘FF Tijd’
Uiteraard is het noodzakelijk om tijdens het beachvolleyballen genoeg te eten en te drinken! Bij Strandpaviljoen FF Tijd kun je dit weekend genieten van een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel. Kijk voor meer informatie op www.ff-tijd.nl  of bel voor reserveringen naar 0187 68 14 29.

Camping Hoek van Holland
Overnacht voordelig op familiecamping Hoek van Holland, op nog geen 5 minuten gelegen vanaf het strand en het Summer Beach Volleyball Circuit. Er zijn nog enkele kampeerplaatsen vrij. Kijk snel voor alle mogelijkheden en om te reserveren op www.rotterdam.nl/campinghoekvanholland