Allereerst kijken we terug op een heerlijk zomers weekend op het strand van Scheveningen! Eindelijk liet de zon zich zien in Nederland. 

Niet alleen waren de deelnemers aan het Summer Beach Volleyball Circuit actief op Scheveningen, maar ook de jonge toppers kwamen in actie tijdens het NK Jeugd. Onze Beach Crew heeft het eerste weekend op Scheveningen maar liefst 145 velden opgebouwd, waarvan 55 velden werden gebruikt door het NK Jeugd. Net als vorig jaar waren de finales van het NK Jeugd van hoog niveau, een aantal finalespelers is namelijk al geselecteerd door Beachvolleybal Team Nederland. Deze talenten doen ook mee aan het NK Senioren dat plaatsvindt van 22 t/m 24 juli.

Een overzicht van de kampioenen van het NK Jeugd vindt je via deze link.

Op zondag 10 juli was het tevens Barefoot World Beach Rescue Day. Dit wereldwijde event, onder het mom van de Beach Cleaning Tour, stond in teken van het schoonhouden van de stranden. Het strand moet immers een leuke, schone plek zijn voor iedereen waar alleen voetafdrukken achtergelaten mogen worden! De deelnemers  die gedurende de dag de rommel op het strand opruimden, kregen daarvoor als dank een Barefoot Beach Clean t-shirt en een leuke gadget. Tevens werd er door onze partner Barefoot Wine een leuke prijs verloot onder alle deelnemers van de Beach Cleaning Tour: twee festivaltickets voor Mysteryland!