Het voortbestaan van Indoor Beach Accommodatie Lindobeach staat op losse schroeven. Met de komst per januari 2017 van het nieuwe topsportcentrum in het Zuiderpark (Sport Campus), waar ook een nieuwe beachhal onderdeel van zal zijn, is het voortbestaan van de Indoor Beach Accommodatie Lindobeach in Scheveningen op losse schroeven komen te staan.

Ook het Summer Beach Volleyball Circuit maakt geregeld gebruik van deze accommodatie. We hebben al diverse clinics en toernooien in het verleden mogen organiseren op Lindobeach.

Deze eind 2007 tot Indoor Beach omgebouwde sporthal heeft de afgelopen jaren dienst gedaan om de Nederlandse topsporters, op het gebied van beachvolleybal, ook in de winter een trainingscentrum te bieden. In de avonduren stond de hal ter beschikking van een jaarlijks groeiend aantal breedtesporters, niet alleen beachvolleybal, maar ook beachtennis en voetvolley wordt er iedere avond beoefend.

Juist door deze enorme groei aan sporters, versterkt door het succesvolle WK Beachvolleybal van afgelopen jaar en de ambitie van de gemeente Den Haag om iedereen aan het sporten te krijgen, zou het doodzonde zijn als deze sportaccommodatie na 1 januari 2017 haar poorten zou moeten sluiten.

Als jij ook van mening bent dat deze unieke sportaccommodatie moet blijven bestaan, dan kun je de petitie voor het voortbestaan van Lindobeach ondertekenen via onderstaande link: https://petities.nl/petitions/voortbestaan-van-indoor-beach-centrum-lindobeach?locale=nl