Het circuit op Scheveningen is één van de grootste weekenden van het totale Summer Beach Volleyball Circuit. En laten we dit eerste weekend in het Haagse baddorp ook nog eens schitterend weer hebben! 

Gemiddeld worden hier tussen de 100 en 120 velden opgebouwd en dit jaar zijn we maar liefst vier weekenden op het Scheveningse strand te vinden! Aankomend weekend zijn we er voor de eerste maal. Met zo’n 22 graden en een zonnetje wordt het heerlijk weer om te beachvolleyballen.

Aankomend weekend wordt ook het NK Jeugd Beachvolleybal georganiseerd op het Scheveningse strand. De bijna 200 aangemelde teams spelen in vier categorieën: <21, <19, <17 en <15 jaar. Spelers uit de nationale beachcompetitie en deelnemers aan het Junior Beachcircuit trekken bij dit kampioenschap gezamenlijk op. Er zal zaterdag en zondag op een (bijna) recordaantal van 54 velden worden gespeeld. De eerste wedstrijden zijn om 10 uur geprogrammeerd. Op zondag staan opnieuw twee speelrondes gepland, waarna de finales om het eremetaal het NK zullen afsluiten. De prijsuitreiking wordt rond 16.00 uur verwacht. Kom kijken naar de beachtoppers van de toekomst op het Scheveningse strand, nabij het Beachstadion!

Heb je vrienden, collega’s en/of familie die dit weekend ook willen beachvolleyballen en zich nog niet hebben ingeschreven? Tot aanstaande vrijdag 15.00 uur kunnen zij zich via de website www.beachvolley.nl  nog online inschrijven voor de verschillende toernooivormen.