In Multi Tosti hebben we voor de komende 3 jaar een geweldige partner gevonden die een ieder voorziet van een heerlijke dikke en rijk belegde tosti, of een ander Multi Tosti-product, tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit. Zij leveren de komende 3 jaar krachtvoer van de bovenste plank voor alle beachvolleyballers en fans.

Multi Tosti is er voor iedereen!
Multi Tosti staat iedere dag opnieuw voor kwaliteit én vers en dat voor iedereen! “Bij Multi Tosti heeft een vegetariër een ruime keuze uit diverse soorten kaas en een diversiteit aan groenten en fruit. Maar ook de vleesliefhebber heeft voldoende keuze”, aldus John Bekkering, directeur Multi-Tosti. Kortom, iedere deelnemer van het Summer Beach Volleyball Circuit kan zich opladen met zijn of haar geliefde voeding van Multi Tosti.

Multi Tosti zorgt óók voor afkoeling
Na een intensief potje volleybal is afkoeling noodzakelijk. Je hebt verschillende opties om af te koelen: je kunt een duik nemen in het water, je giet het resterende beetje water uit je fles over je hoofd óf je haalt een ijsje van Ijssie.com! Ijssie.com is onderdeel van Multi Tosti en zorgt voor de noodzakelijke afkoeling tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit! Ze beschikken over heerlijke room- én waterijs.

Duurzame tosti’s en ijsjes
Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een grote rol in het behoud van de planeet. Multi Tosti gelooft in duurzaam ondernemen. Zij doen er alles aan om voedselverspilling tegen te gaan en maken gebruik van lokale producten. Om die reden past men uitstekend bij het strandleven en dus ook bij het Summer Beach Volleyball Circuit.

Trots
Het Summer Beach Volleyball Circuit is trots met een partner als Multi Tosti. Ze bieden alles: ze laden alle deelnemers op met heerlijke en verse voeding, koelen ze af met ijs en daarbij doen ze dit op verantwoorde wijze. Rik Eisma, manager van het Summer Beach Volleybal Circuit, vult aan; “Ik ben ontzettend blij met deze samenwerking. Hierdoor sluit ons concept. Naast een lekker drankje en mooie wedstrijden bieden we de deelnemers óók een voedzame snack en zorgen we ook voor een smakelijke verkoeling.”

Je vindt Multi Tosti en Ijssie.com op alle edities van het Summer Beach Volleyball Circuit en herkent ze aan hun ontzettend gave ‘blikvangers’.