Netwerken op het strand tijdens Summer Beach Volleyball Circuit werpt zijn eerste vruchten af!

Gedurende het seizoen van het Summer Beach Volleyball Circuit organiseren wij enkele Business to business-bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten geven wij onze sponsoren en partners de ruimte op het strand om met elkaar kennis te maken, kennis te delen en elkaar te versterken. En met succes! Tijdens één van de voorgaande bijeenkomsten hebben onze partners Moofpeople, specialst in payrolling, en Multi Tosti, onderneming met liefde voor verantwoorde voeding, elkaar ontmoet. Deze ontmoeting heeft geleid tot een onderlinge samenwerking waar óók wij als organisatie ontzettend blij mee zijn!

Rik Eisma, manager van het Summer Beach Volleybal Circuit, is trots op deze mooie koppeling. “Af en toe is het heerlijk om je kantoor te verlaten en het strand op te lopen om met gelijkgestemden te genieten van de omgeving. Goede deals worden dan snel gemaakt. Uiteraard zijn meer ondernemers welkom die in een ongedwongen sfeer zaken willen doen, net als Moofpeople en Multi Tosti.”

Benieuwd naar de mogelijkheden om je te verbinden als sponsor of partner aan het Summer Beach Volleyball Circuit? Stuur dan een e-mail naar Rik.Eisma@nevobo.nl.