Het is groen en staat op het strand!

Enkele van jullie hebben hem al op het strand zien staan, maar de meesten zien hem komende weken voor het eerst. Onze partner in Good Payrolling heet jullie van harte welkom in het “Moofpeople charging Station”. Om enerzijds je telefoon op te laden, warm te fietsen voor de wedstrijd of gewoon even bijpraten met volleybal vrienden over de afgelopen wedstrijd.

Maar waarom doet Moofpeople dit

DIT IS HUN VERHAAL:

What’s in a name

Onze naam zegt het al; Moofpeople brengt graag ondernemend talent in beweging door voor bedrijven en organisaties alle zorgen rondom goed werkgeverschap over te nemen. Dat is de essentie van onze ‘do-good payrolling.’

In onze samenwerking met de Nevobo zien we datzelfde ondernemende talent hun dromen in de sport najagen. Dé reden dat we op het Beachvolley toernooi graag alle sporters én publiek willen helpen om zorgeloos te genieten van de sportieve prestaties.

Dat doen we met onze MOOFPEOPLE CHARGING STATION.

Een prachtige container als ontmoetingsplek. Waar we graag mensen samenbrengen en met onze speciale fietsen de mogelijkheid bieden aan sporters en publiek om zichzelf en -heel belangrijk- de telefoon even op- of bij te laden. Kan iedereen daarna weer zorgeloos alle mooie momenten vastleggen en delen.

Moofpeople

Supporter van talent

NB

Met je vers opgeladen telefoon kan je de mooiste momenten zorgeloos vastleggen. Deel jouw momenten via socialmedia met ons. En belonen we passend met een door de toppers gesigneerde beachvolleybal. #durftevragen #beachcircuit