Locaties / Zuiderstrand

In het weekend van 18 en 19 augustus gaan we voor het eerst in de geschiedenis naar het Zuiderstrand toe! Het Zuiderstrand is één van de mooiste stukjes Den Haag. Onder de bewoners staat het ook wel bekend als het stille strand. En met recht. Het is het rustige - 'geheime' - alternatief tussen Scheveningen en Kijkduin, direct achter de duinen. Samen met La Cantina maken we er een onvergetelijk evenement van.Dus zorg dat je er bij bent! 

Algemene informatie

Locatie

Zuiderstrand 1-22
2586 JK
Den Haag

Routebeschrijving

Vanuit elke richting volgt u de borden Scheveningen havens.

Komend vanaf Wassenaar (N44):

Volg de N44 richting Den Haag. Vervolgens richting Scheveningen, volg de Landscheidingsweg/ N440 (Hubertustunnel)/ S200 langs o.a. Madurodam en het World Forum, en sla over het water rechtsaf richting ‘havens’ naar de Houtrustweg. Aan het eind van de straat bevindt uw bestemming.

Komend vanaf Amsterdam (A4):

Neem afslag 8 Leidschendam, Wassenaar. Bij verkeerslichten linksaf, richting Scheveningen, N14. U passeert diverse verkeerslichten en 3 tunnels. Deze weg gaat over in de N440. Volg de Landscheidingsweg (Hubertustunnel)/ S200 langs o.a. Madurodam en het World Forum, en sla over het water rechtsaf richting ‘havens’ naar de Houtrustweg. Aan het eind van de straat bevindt uw bestemming.

Komend vanaf Utrecht (A12):

Ga bij het Prins Clausplein rechtsaf richting Amsterdam en neem afslag 8 Leidschendam, Wassenaar. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf, richting Scheveningen, N14. U passeert diverse verkeerslichten en 3 tunnels. Deze weg gaat over in de N440. Volg de Landscheidingsweg (Hubertustunnel)/ S200 langs o.a. Madurodam en het World Forum, en sla over het water rechtsaf richting ‘havens’ naar de Houtrustweg. Aan het eind van de straat bevindt uw bestemming.

Komend vanaf Rotterdam (A4 en A13):

Ga bij het Prins Clausplein rechtsdoor richting Amsterdam en neem afslag 8 Leidschendam, Wassenaar. Bij verkeerslichten rechtsaf, richting Scheveningen, N14. U passeert diverse verkeerslichten en 3 tunnels. Deze weg gaat over in de N440. Volg de Landscheidingsweg (Hubertustunnel)/ S200 langs o.a. Madurodam en het World Forum, en sla over het water rechtsaf richting ‘havens’ naar de Houtrustweg. Aan het eind van de straat bevindt uw bestemming.

Parkeergelegenheid

Er is een gratis parkeerplaats tot 18.00 aan de Houtrustweg.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Lees meer over het  Summer Beach Volleyball Circuit

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Zuiderstrand

  • Dela