Locaties / Vrouwenpolder

Midden in de provincie Zeeland ligt het schiereiland Walcheren met op het uiterste noordpuntje het prachtige strand van Vrouwenpolder! Eén van de grootste en gezelligste locaties van het Summer Beach Volleyball Circuit. Het evenement in Vrouwenpolder biedt veel gezelligheid en leuke feestjes! Het strand Breezand behoort tot één van de schoonste stranden van Nederland. Zacht en schoon zand, wat wil je nog meer? Kom 28 en 29 juli naar Vrouwenpolder!

Algemene informatie

Locatie

Fort den Haakweg
Vrouwenpolder

Routebeschrijving

Houd de A15 aan richting knooppunt Beneluxplein (Europoort/Hellevoetsluit). Neem afslag 12 Brielle, richting Hellevoetsluis. Ga de Brielsebrug (N57) op richting Hellevoetsluis. Blijf de N57 volgen net zolang tot je bij afslag Vrouwenpolder uitkomt. Volg vanaf hier de borden naar het Breezand en je ziet hier vanzelf de beachvolleyballers verschijnen.

Parkeerinfo

Vlak voor de strandopgang is een (betaalde) parkeerplaats. Houd voor andere parkeerruimte de borden in de gaten!

Eten en drinken

Even bijkomen? In onze Beach Lounge kun je terecht voor een welverdiend drankje. Het strandpaviljoen Breezand staat dit jaar weer voor de beachvolleyballers klaar! Onder het genot van een hapje en een drankje zijn de speelvelden vanaf het terras goed te zien. 

Overnachtinformatie

Helaas is het dit jaar niet mogelijk om te overnachten op onze camping, wel zijn er genoeg alternatieven in de buurt! Maar wees er wel spoedig bij.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Algemeen

Naast het Summer Beach Volleyball Circuit zijn ook de nationale toppers uit de Eredivisie in Vrouwenpolder van de partij. De heren en dames strijden ook dit jaar weer om de titel van dit toernooi. 

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit. Op zondagmiddag speel je van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team.

Lees meer over het Summer Beach Volleyball Circuit

Sponsors

Onze vaste partner in Vrouwenpolder op het gebied van de catering. Geniet hier van een heerlijke lunch tijdens de wedstrijden door.

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Vrouwenpolder

  • Dela