Locaties / Vrouwenpolder

In het weekend van 27 en 28 juli zijn we te vinden op het strand van Vrouwenpolder. Vrouwenpolder ligt aan de rand van het Veerse Meer en is de plek voor watersporters. Tijdens dit weekend zal ook de Eredivisie Beachvolleybal aansluiten op het strand van Vrouwenpolder.

Promovideo SBVC 2019

Algemene informatie

Aanmelden

Speel je mee met een van onze 2x2, 3x3 of 4x4-toernooien? Op een toernooidag dien je je dan tussen 8.30 uur en 9.00 uur te melden bij de wedstrijdleiding. Wanneer je deelneemt aan het Afternoon-toernooi dan mag je je hier tussen 12.00 uur en 12.30 uur voor aanmelden. Het laatste team dat zich aanmeldt, ontvangt het telbord inclusief het wedstrijdformulier. Hier staat precies op aangegeven wie wanneer moet spelen, fluiten of tellen. Wanneer je hier nog niet helemaal thuis in bent, kun je hiervoor altijd terecht bij de andere teams in je poule of de wedstrijdleiding. Zij helpen je graag!

Ranking

Daarnaast doet ieder team automatisch mee aan de Ranking. Deze ranking is een totaalklassement van heel de zomer. Per toernooidag krijgen de nummers 1 tot en met 4 zogenoemde ranking-punten. Ook de andere teams uit de winnaarspoule ontvangen punten. De drie teams per categorie die aan het einde van het seizoen de meeste punten hebben verzameld, zijn de winnaars van de Ranking en ontvangen mooie prijzen tijdens een speciale uitreiking.

Categorieën/niveaus

Om je te helpen met het niveau waarvoor je wilt inschrijven, hebben we hier een vergelijking gemaakt tussen de bestaande indoor- en beachvolleybalniveaus.

Locatie

Vroonweg
4354 NK Vrouwenpolder

Routebeschrijving

Vanaf de A29.Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Hellegatsplein-Middelharnis om de borden N59 richting Middelharnis/Zierikzee te volgen. Na 850 meter ga verder op de N59. Neem de N256 en Oost Westweg/N255 naar de Vroonweg in Vrouwenpolder. Weg vervolgen naar de N59. Na 23 km neem op de rotonde de 2e afslag naar de Rijksweg/de N59. Ga verder op de N59 en na 9,7 km sla linksaf naar de Weg naar de Val/de N256. Na 11,5 km volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg te nemen. Na 350 meter sla rechtsaf richting de Oost Westweg/de N255 om vervolgens na 46 meter rechtdoor op de Oost Westweg/de N255 te gaan. Na 6,6 km neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Oost Westweg/de N255 en vervolgens na 6,3 km neem op de rotonde de 3e afslag naar de Oost Westweg/de N57. Ga verder op de N57 en neem na 4,7 km de 1ste afslag op de rotonde naar de Dorpsdijk. Sla na 45 meter rechtsaf om op de Dorpsdijk te blijven. Sla vervolgens na 85 meter linksaf om nog steeds op de Dorpsdijk te blijven. Na 300 meter sla rechtsaf naar de Fort Den Haakweg. De Fort Den Haakweg draait naar links en wordt de Vroonweg.

Parkeerinformatie

Strand Vrouwenpolder: Dit parkeerterrein is onderaan de duinen te vinden. U kunt uw wagen parkeren tegen een vergoeding van €5,- per dag. nbsp;

Noodnummer

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Volg ons op social media

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden, volg ons dan via onze social media kanalen:

Facebook, Twitter, Instagram

Wanneer je dit weekend een bericht stuurt, gebruik dan de hashtag #beachcircuit

Partners en sponsoren

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Vrouwenpolder

  • Dela