Locaties / Vlissingen

Zomer in Zeeland! Met een gezellige boulevard en de prachtige Westerschelde is Vlissingen Badstrand een toplocatie om op te spelen. Dit Zeeuwse strand wordt niet voor niets al jaren achter elkaar onderscheiden met de Blauwe Vlag dat staat voor schoon en veilig! Samen met de meeste zonuren per dag en de faciliteiten die het strand biedt, is dit een ideale beachvolleyball-locatie. We trappen de zomer van 2018 samen met de Eredivisie Beachvolleybal en de Zeeland Beach Classics af op het zonovergoten strand van Vlissingen. Ben jij erbij op 12 & 13 mei?

Algemene informatie

Locatie

Boulevard Evertsen
4382 AG
Vlissingen

Routebeschrijving

Op de A58 richting Middelburg/Vlissingen, neem je de N58 richting Breskens (Veerhavenweg). Ga na 400 meter rechtsaf de Oude Veerhavenweg op. Sla na 90 m linksaf en na 2,4 km rechtsaf de Badhuisstraat op. Neem na 1,1 km linksaf de President Rooseveltlaan en draai na 300 m rechtsaf de Boulevard Evertsen op. Blijf langs de boulevard rijden tot je het evenemententerrein ziet liggen.

Parkeerinfo

Auto's kunnen geparkeerd worden in een straat parallel aan de boulevard en bij de diverse supermarkten. Van april tot en met oktober geldt er betaald parkeren op de verschillende parkeerplaatsen op en rond de Boulevard. De meeste parkeerterreinen zijn voorzien van parkeerautomaten of parkeermeters. Verder zijn er nog een aantal parkeergarages in de binnenstad niet ver van het Badstrand (15-20 minuten lopen).

Eten en drinken

Even bijkomen? In onze Beach Lounge kun je terecht voor een welverdiend drankje. Op de nabijgelegen Boulevard zijn ook nog eens ruim voldoende horecagelegenheden waar je een hapje kunt eten.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Algemeen

Naast het Summer Beach Volleyball Circuit zijn ook de nationale toppers uit de Eredivisie in Vlissingen van de partij. De heren en dames strijden ook dit jaar weer om de titel van dit toernooi. 

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit. Op zondagmiddag speel je van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team.

Lees meer over het Summer Beach Volleyball Circuit

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Vlissingen

  • Dela