Scheveningen / Zondag 25 augustus 2019

Het Summer Beach Volleyball Circuit stopt officieel tijdens het weekend van 26 & 27 augustus. Dat vieren we dan met een mooi weekend in Scheveningen, waar we ook gelijk alle prijswinnaars van de beach ranking in het zonnetje zetten. Een aantal teams gaat daarna de zaal in voor de eerste oefenwedstrijden, maar je kunt ook nog een dag komen beach volleyballen!

In het weekend van 2 & 3 september vindt namelijk het Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal plaats in Scheveningen. En rondom dat toernooi kun je zelf je wedstrijden spelen. Het is geen officieel extra weekend van het Summer Beach Volleyball Circuit, maar je kunt wel beach volleyballen!

Inschrijven voor zaterdag kan voor de categorie 2x2 en 4x4. De categorieën en niveaus zijn gelijk aan de andere weekenden van het Summer Beach Volleyball Circuit. Inschrijven kan tot en met vrijdag 1 september 15.00 uur

De velden worden opgezet rondom het The Hague Beach Stadium en het NK. Tussen je wedstrijden door kun je de toppers aanmoedigen en bewonderen die strijden om de Nederlandse titel. Wie mag zich dit jaar kronen tot Nederlands Kampioen? Aan het einde van het toernooi proosten we graag samen op de zomer van 2017. Eerste drankje wordt aan jullie aangeboden in het beachstadion. Wacht niet langer en zorg dat je erbij bent!

Let op: Er is maar een beperkte beschikbaarheid aan velden voor deze dag, dus wacht niet te lang met inschrijven!

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • Dela