Locaties / Scheveningen

We zijn dit jaar 3 weekenden te vinden op het strand van Scheveningen. Scheveningen is de populairste kustplaats van Nederland. Het biedt namelijk een prachtig, lang zandstrand. Ook is er een brede boulevard, recht langs het strand en een gefundeerde Pier met diverse faciliteiten. Er zijn eveneens een hoop strandpaviljoenen en terrasjes. Scheveningen staat bekend om het prachtige Kurhaus en de beroemde Pier van Scheveningen.

Op zaterdag 6 juli is in Scheveningen het Mega Beach, een van de hoogtepunten van het Summer Beach Volleyball Circuit. Net als voorgaande jaren belooft het wederom een heus beachvolleybalspektakel te worden. Het Mega Beach vindt plaats vanaf het Beachstadium en strekt zich een kilometer uit over het Noorderstrand. Tussen de wedstrijden door en aan het einde van de dag kun je deelnemen aan diverse side-events. Ook kun je bijkomen in de lounge rondom het centercourt om te genieten van het entertainment en natuurlijk van mooie beachvolleybalwedstrijden. Alles bij elkaar is het Mega Beach een hele dag strandplezier voor alle leeftijden. Wil jij onderdeel zijn van het grootste beachvolleybal evenement van het jaar? Schrijf je dan nu in!

Aftermovie Scheveningen 2018

Algemene informatie

Aanmelden

Speel je mee met een van onze 2x2, 3x3 of 4x4-toernooien? Op een toernooidag dien je je dan tussen 8.30 uur en 9.00 uur te melden bij de wedstrijdleiding. Wanneer je deelneemt aan het Afternoon-toernooi dan mag je je hier tussen 12.00 uur en 12.30 uur voor aanmelden. Het laatste team dat zich aanmeldt, ontvangt het telbord inclusief het wedstrijdformulier. Hier staat precies op aangegeven wie wanneer moet spelen, fluiten of tellen. Wanneer je hier nog niet helemaal thuis in bent, kun je hiervoor altijd terecht bij de andere teams in je poule of de wedstrijdleiding. Zij helpen je graag!

Ranking

Daarnaast doet ieder team automatisch mee aan de Ranking. Deze ranking is een totaalklassement van heel de zomer. Per toernooidag krijgen de nummers 1 tot en met 4 zogenoemde ranking-punten. Ook de andere teams uit de winnaarspoule ontvangen punten. De drie teams per categorie die aan het einde van het seizoen de meeste punten hebben verzameld, zijn de winnaars van de Ranking en ontvangen mooie prijzen tijdens een speciale uitreiking.

Categorieën/niveaus

Om je te helpen met het niveau waarvoor je wilt inschrijven, hebben we hier een vergelijking gemaakt tussen de bestaande indoor- en beachvolleybalniveaus.

Locatie

Strandweg 2-4
2586 JK Den Haag

Routebeschrijving

Vanaf de snelweg houd je 'Scheveningen-Haven' aan. Het adres is Strandweg 4 (Den Haag). Wil je met het openbaar vervoer naar Scheveningen komen? Neem dan vanaf Station Holland Spoor tram 11 naar Scheveningen Haven.

Parkeerinformatie

In Scheveningen zijn voldoende parkeergelegenheden dicht bij het strand. Sinds dit jaar is het overal in Scheveningen betaald parken. De goedkoopste parkeerplaatsen zijn de parkeergarages in Scheveningen, waarna je met het OV richting Strandweg kan komen. 

Overnachting

Voordelig een kamer boeken kan dit weekend bij het Ibis Hotel Den Haag City Centre. Let op! Voor de accommodatie moet u echt ibis Den Haag City Centre invullen.

Noodnummer

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Volg ons op social media

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden, volg ons dan via onze social media kanalen:

Facebook, Twitter, Instagram

Wanneer je dit weekend een bericht stuurt, gebruik dan de hashtag #beachcircuit

Partners en sponsoren

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Scheveningen

  • Dela