Locaties / Scheveningen

Dit seizoen staat Scheveningen drie keer op de kalender van het Summer Beach Volleyball Circuit, namelijk op 14 en 15 juli; 21 en 22 juli & 25 en 26 augustus. Ben jij er bij? Schrijf je dan snel in!

Op 25 en 26 augustus sluiten we het beachseizoen goed af met Aprés Beach! Op zondag 26 augustus sluiten we de laatste wedstrijd af met het DELA NK Beach waar je als deelnemer gratis een plekje op te tribune krijgt. Zo kan je volleyballen en daarna de finale kijken met al je vrienden onder het genot van een drankje.

Deelnemers van het Summer Beach Volleyball Circuit (zaterdag en zondag) krijgen:

  • Een gratis kaartje voor het feest
  • Een plekje op de zee tribune

Programma zaterdag 25 augustus
09:30 uur - 16:00 uur Summer Beach Volleyball Circuit
10:00 uur – 20:00 uur DELA NK Beach
17:00 uur - 20:00 uur Barbecue
20:00 uur - 02:00 u Feest met DJ Luuk
*22:00 uur Special Guest

Programma zondag 26 augustus
09:00 uur - 14:00 uur DELA NK Beach
14:00 uur - 18:00 Finales DELA NK Beach
09:30 uur - 14:00 Summer Beach Volleyball Circuit

Algemene informatie

Locatie

Strandweg 2
2586 JP Scheveningen

Routebeschrijving

Vanaf de snelweg houd je 'Scheveningen-Haven' aan. Het adres is Strandweg 4 (Den Haag). Wil je met het openbaar vervoer naar Scheveningen komen? Neem dan vanaf Station Holland Spoor tram 11 naar Scheveningen Haven.

Parkeerinfo

In Scheveningen zijn voldoende parkeergelegenheden dicht bij het strand. Sinds dit jaar is het overal in Scheveningen betaald parken. De goedkoopste parkeerplaatsen zijn de parkeergarages in Scheveningen, waarna je met het OV richting Strandweg kan komen. 

Eten en drinken

Even bijkomen? In onze Beach Lounge kun je terecht voor een welverdiend drankje. Er zijn verschillende paviljoens in de buurt waar je terecht kan voor een hapje en drankje.

Meewerkende vereniging

Tijdens de evenementen in Scheveningen kunnen we de laatste jaren rekenen op trouwe verenigingen die de Beach Crew ondersteunen tijdens de op- & afbouw en fungeren als wedstrijdleiding tijdens het evenement. De meeste verenigingen hebben ondertussen een ‘eigen’ weekend en sommigen krijgen er geen genoeg van en ondersteunen meedere evenementen gedurende het seizoen.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit, op zondagmiddag van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team.

Lees meer over het Beach Volleyball Circuit

Sponsors

Fonk is onze vaste partner in Scheveningen. Geniet hier van een heerlijke lunch tijdens de wedstrijden door.

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Scheveningen

  • Dela