Locaties / Scheveningen

Dit seizoen staat Scheveningen drie keer op de kalender van het Summer Beach Volleyball Circuit, namelijk op 15 en 16 juli; 19 en 20 augustus & 26 en 27 augustus. Ben jij er bij? Schrijf je dan snel in!

Ga je dit weekend beach volleyballen in Scheveningen? Lees dan hier de laatste informatie, zodat je goed voorbereid aankomt!

Algemene informatie

Locatie

Strandweg 2
2586 JP Scheveningen

Routebeschrijving

Vanaf de snelweg houd je 'Scheveningen-Haven' aan. Het adres is Strandweg 4 (Den Haag).Wil je met het openbaar vervoer naar Scheveningen komen? Neem dan vanaf Station Holland Spoor tram 11 naar Scheveningen Haven. 

Parkeerinfo

Aan de boulevard is het betaald parkeren, net als op de parkeergelegenheid aan het strand. Bij de Visafslag is het gratis parkeren. Kom vroeg, want met mooi weer is het snel vol en druk! 

Eten en drinken

Even bijkomen? In onze Beach Lounge kun je terecht voor een welverdiend drankje. Er zijn verschillende paviljoens in de buurt waar je terecht kan voor een hapje en drankje.

Meewerkende vereniging

Tijdens de evenementen in Scheveningen kunnen we de laatste jaren rekenen op trouwe verenigingen die de Beach Crew ondersteunen tijdens de op- & afbouw en fungeren als wedstrijdleiding tijdens het evenement. De meeste verenigingen hebben ondertussen een ‘eigen’ weekend en sommigen krijgen er geen genoeg van en ondersteunen meedere evenementen gedurende het seizoen.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit, op zondagmiddag van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team.

Lees meer over het Beach Volleyball Circuit

  • Ameland
  • Nevobo
  • Dela
  • Cocoa from Ghana