Locaties / Lemmer

In het weekend van 22 en 23 juni ben je van harte welkom op het strand van Lemmer. Een prachtig gelegen strand aan het Ijsselmeer en alweer een aantal jaar terug te vinden op onze kalender. Een locatie met een gemoedelijke sfeer en een knus strand.

After movie Lemmer 2018

Algemene informatie

Aanmelden

Speel je mee met een van onze 2x2, 3x3 of 4x4-toernooien? Op een toernooidag dien je je dan tussen 8.30 uur en 9.00 uur te melden bij de wedstrijdleiding. Wanneer je deelneemt aan het Afternoon-toernooi dan mag je je hier tussen 12.00 uur en 12.30 uur voor aanmelden. Het laatste team dat zich aanmeldt, ontvangt het telbord inclusief het wedstrijdformulier. Hier staat precies op aangegeven wie wanneer moet spelen, fluiten of tellen. Wanneer je hier nog niet helemaal thuis in bent, kun je hiervoor altijd terecht bij de andere teams in je poule of de wedstrijdleiding. Zij helpen je graag!

Ranking

Daarnaast doet ieder team automatisch mee aan de Ranking. Deze ranking is een totaalklassement van heel de zomer. Per toernooidag krijgen de nummers 1 tot en met 4 zogenoemde ranking-punten. Ook de andere teams uit de winnaarspoule ontvangen punten. De drie teams per categorie die aan het einde van het seizoen de meeste punten hebben verzameld, zijn de winnaars van de Ranking en ontvangen mooie prijzen tijdens een speciale uitreiking.

Categorieën/niveaus

Om je te helpen met het niveau waarvoor je wilt inschrijven, hebben we hier een vergelijking gemaakt tussen de bestaande indoor- en beachvolleybalniveaus.

Locatie

Industrieweg
8531 PA Lemmer

Routebeschrijving

Bus: de dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Pampusstraat. Vanaf deze halte is het nog 10 tot 15 minuten lopen naar de locatie.

Auto: volg de A6 richting Lemmer, neem afslag 17 richting Lemmer. Sla na 600 meter linksaf de Pasveer (N359) richting Lemmer. Ga na 2.1 km linksaf de Plattedijk op. Ga na 300 meter rechtsaf de Industrieweg op. Hier zie je het evenemententerrein meteen liggen.

Parkeerinformatie

In Lemmer geldt gratis parkeren. Let wel op dat het centrum blauwe zones heeft waar u met uw blauwe parkeerschijf maximaal 2 uur kunt parkeren. Aan de overkant van de Plattedijk is een grote parkeergelegenheid waar volop plek is. Voer Villa Novalaan te Lemmer in om rechtstreeks naar deze parkeerplaats genavigeerd te worden. 

Noodnummer

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Volg ons op social media

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden, volg ons dan via onze social media kanalen:

Facebook, Twitter, Instagram

Wanneer je dit weekend een bericht stuurt, gebruik dan de hashtag #beachcircuit

Partners en sponsoren

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Lemmer

  • Dela