Locaties / Lemmer

Lemmer, een prachtig gelegen strand aan het IJsselmeer, is alweer een aantal jaar terug te vinden op onze kalender. Een locatie met een gemoedelijke sfeer en een knus strand. Op 30 juni en 1 juli maken we weer gebruik van de Friese gastvrijheid. Schrijf je op tijd in!

Algemene informatie

Locatie

Industrieweg
8531 PA Lemmer

Routebeschrijving

Lemmer is op vele manieren bereikbaar. Zo is Lemmer bereikbaar met de auto, de boot en het openbaar vervoer.

Vanaf de boot en de dicht bijzijnde bushalte is het nog 10 tot 15 minuten lopen naar de locatie.

Als je met de auto komt, geldt de volgende beschrijving: volg de A6 richting Lemmer, neem afslag 17 richting Lemmer. Sla na 600 meter linksaf de Pasveer (N359) richting Lemmer. Ga na 2.1 km linksaf de Plattedijk op. Ga na 300 meter rechtsaf de Industrieweg op. Hier zie je het evenemententerrein meteen liggen.

Parkeerinfo

Parkeren kan dit jaar helaas niet bij Beachclub Lemmer. Echter, aan de overkant van de Plattedijk zit een erg grote parkeergelegenheid waar volop plek is. Voer Villa Novalaan te Lemmer in om rechtstreeks naar deze parkeerplaats genavigeerd te worden. 

Eten en drinken

Even bijkomen? In onze Beach Lounge kun je terecht voor een welverdiend drankje. Op het strand staat Beachclub Lemmer. Een gewilde en toonzettende horecagelegenheid. 

Waar je, je in Beachclub Lemmer ook bevindt, de ambiance en de mogelijkheden zullen je zeker bevallen. Bijvoorbeeld buiten op het beschutte terras met fenomenaal uitzicht over het IJsselmeer of f binnen in het smaakvol ingerichte restaurant.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit. Op zondagmiddag speel je van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team. 

Lees meer over het Summer Beach Volleyball Circuit

Sponsors

Beachclub Lemmer is een begrip in Lemmer en verre omgeving. Gelegen aan het Lemsterstrand, op een prachtige locatie. 

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Lemmer

  • Dela