Locaties / Kijkduin

Kijkduin is al jaren een vaste locatie op onze beach volleyball kalender en maakt ook in 2017 weer deel uit van onze weekenden. Op 3 en 4 juni doen we voor de zevende keer op rij het familiestrand van Kijkduin aan. Net als de afgelopen jaren belooft het ook dit jaar weer een echt dagje/weekendje uit te worden voor het hele gezin met zon, zee en beach volleyball!

Algemene informatie

Locatie

Deltaplein 200
2554 EJ Den Haag

Routebeschrijving

Neem de A4 richting Den Haag en sla bij Den Haag Zuid af op de Afslag 12 richting Wateringen. Houd na 1,2 km links aan op de N211 richting Wateringen. Ga na 250 meter rechtdoor de Wippolderlaan (E30, N211) op richting Wateringen. Rijd deze weg helemaal uit tot het einde van de weg tot aan het strand.

Parkeerinfo

Aan het einde van de weg vind je voor de winkels verschillende parkeerplekken. Parkeren kan gratis op de parkeerplaats aan de Zandvoortselaan. 

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit. Op zondagmiddag speel je van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team. 

En verder….

Ook in 2016 zal het center court op dezelfde plek op het strand van Kijkduin staan, namelijk voor het paviljoen Strandtent 14. Dit is een unieke locatie aan het Haagse (Kijkduin-) strand, want naast alle evenementen die er zijn, en hapjes & drankjes die er kunnen worden genuttigd, is het ook een officiële trouwlocatie! Dus wie weet, ontmoet je hier de beachvolleyballer van je dromen!

Lees meer over het Summer Beach Volleyball Circuit

Sponsors

Waarom naar Strandtent 14?

  • Strandtent 14 zit op het leukste plekje van Kijkduin.
  • Goed bereikbaar en direct aan de afrit ligt bij strandslag 4 gelegen.
  • Team 14 staat garant voor service, kwaliteit en lekker eten.
  • Fijne plekken op het loungeterras.
  • Goede wijnen die zorgvuldig worden geselecteerd in combinatie met de juiste gerechten.
  • Voldoende privacy door de juiste indeling van de strandtent.
  • www.strandtent14.nl
 

Speel je mee in Kijkduin en heb je zin om er een weekend tussenuit te gaan? Vakantiepark Kijkduin is gelegen vlakbij het strand en tevens een perfecte plek om je beachvolleybalweekend door te brengen. Het vakantiepark beschikt over een groot aantal chalets, maar het is ook mogelijk om je tentje neer te zetten op één van de kampeerplaatsen. Kijk hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Nu inschrijven

Kies een dag en schrijf je nu in voor deze locatie!

Kijkduin

  • Ameland
  • Nevobo