Locaties / Kijkduin

Kijkduin is al jaren een vaste locatie op onze beach volleyball kalender en maakt ook in 2018 weer deel uit van onze weekenden. Op 9 en 10 juni doen we voor de zevende keer op rij het familiestrand van Kijkduin aan. Net als de afgelopen jaren belooft het ook dit jaar weer een echt dagje/weekendje uit te worden voor het hele gezin met zon, zee en beach volleyball!

Ga je dit weekend beach volleyballen in Kijkduin? Lees dan hier de laatste informatie, zodat je goed voorbereid aankomt!

Algemene informatie

Locatie

Deltaplein 200
2554 EJ Den Haag

Routebeschrijving

Neem de A4 richting Den Haag en sla bij Den Haag Zuid af op de Afslag 12 richting Wateringen. Houd na 1,2 km links aan op de N211 richting Wateringen. Ga na 250 meter rechtdoor de Wippolderlaan (E30, N211) op richting Wateringen. Rijd deze weg helemaal uit tot het einde van de weg tot aan het strand.

Parkeerinfo

Door de bouw zijn er veel parkeerplaatsen op het Deltaplein weg. Dit is nu bouwterrein geworden. Er blijven wel voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Parkeer uw auto op de volgende plekken:

  • op de middenberm van de Kijkduinsestraat
  • op het parkeerterrein aan de Zandvoortselaan (nabij het Atlantic hotel)

Vind hier meer informatie over de bouwwerkzaamheden

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit. Op zondagmiddag speel je van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team.

En verder….

Dit jaar staan we op dezelfde plek in vergelijking met vorig jaar. Als je beneden op het strand komt, loop je over het betonpad helemaal naar rechts, totdat het pad ophoudt. Naast Beachclub Titus hebben we ons Center Court opgebouwd.

Lees meer over het Summer Beach Volleyball Circuit

Sponsors

Beachclub Titus, Eten & Drinken, Trouwen, Bedrijfsuitjes, Evenementen en meer

Dit jaar zijn we in Kijkduin te gast bij Beachclub Titus. Deze Beachclub heeft als eerste strandtent op Kijkduin een unieke locatie en is daarbij in seizoen 2015 door de Belgen benoemd tot beste strandtent van Nederland. Met vrij zicht en diverse terrassen geniet je optimaal van zon, zee en het strand. Dagelijks serveren ze in hun restaurant heerlijke specials, waar je ook van harte welkom bent om a la carte te dineren. Als officiële trouwlocatie verzorgen wij al ruim 20 jaar geweldige bruiloften. Benieuwd naar de Beacclub? Check www.beachclubtitus.nl

Speel je mee in Kijkduin en heb je zin om er een weekend tussenuit te gaan? Vakantiepark Kijkduin is gelegen vlakbij het strand en tevens een perfecte plek om je beachvolleybalweekend door te brengen. Het vakantiepark beschikt over een groot aantal chalets, maar het is ook mogelijk om je tentje neer te zetten op één van de kampeerplaatsen. Kijk hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Kijkduin

  • Dela