Locaties / Kijkduin

Kijkduin is al jaren een vaste locatie op onze beach volleyball kalender en maakt ook in 2019 weer deel uit van onze weekenden. Op 1 en 2 juni doen we voor de achtste keer op rij het familiestrand van Kijkduin aan. Net als de afgelopen jaren belooft het ook dit jaar weer een echt dagje/weekendje uit te worden voor het hele gezin met zon, zee en beach volleyball!

Promovideo SBVC 2019

Algemene informatie

Aanmelden

Speel je mee met een van onze 2x2, 3x3 of 4x4-toernooien? Op een toernooidag dien je je dan tussen 8.30 uur en 9.00 uur te melden bij de wedstrijdleiding. Wanneer je deelneemt aan het Afternoon-toernooi dan mag je je hier tussen 12.00 uur en 12.30 uur voor aanmelden. Het laatste team dat zich aanmeldt, ontvangt het telbord inclusief het wedstrijdformulier. Hier staat precies op aangegeven wie wanneer moet spelen, fluiten of tellen. Wanneer je hier nog niet helemaal thuis in bent, kun je hiervoor altijd terecht bij de andere teams in je poule of de wedstrijdleiding. Zij helpen je graag!

Ranking

Daarnaast doet ieder team automatisch mee aan de Ranking. Deze ranking is een totaalklassement van heel de zomer. Per toernooidag krijgen de nummers 1 tot en met 4 zogenoemde ranking-punten. Ook de andere teams uit de winnaarspoule ontvangen punten. De drie teams per categorie die aan het einde van het seizoen de meeste punten hebben verzameld, zijn de winnaars van de Ranking en ontvangen mooie prijzen tijdens een speciale uitreiking.

Categorieën/niveaus

Om je te helpen met het niveau waarvoor je wilt inschrijven, hebben we hier een vergelijking gemaakt tussen de bestaande indoor- en beachvolleybalniveaus.

Locatie

Zuiderstrand 12
2554 EC Den Haag

Routebeschrijving

Bus: de dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Kijkduin Strand, Den Haag. Vanaf hier is het minder dan 5 minuten lopen naar de locatie.

Auto: Neem de A4 richting Den Haag. Pak de afrit 12-Den Haag Zuid naar de E30/N211 richting Den Haag-Zuid/Wateringen/Naaldwijk/Hoek v. Holland. Houd na 1,2 km links aan op de N211 richting Wateringen. Ga na 250 meter rechtdoor de Wippolderlaan (E30, N211) op richting Wateringen. Rijd deze weg helemaal uit tot het einde van de weg tot aan het strand.

Parkeerinformatie

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats aan de Zandvoortselaan of aan de Machiel Vrijenhoeklaan.

Overnachting

Voordelig een kamer boeken kan dit weekend bij het Ibis Hotel Den Haag City Centre. Let op! Voor de accommodatie moet u echt ibis Den Haag City Centre invullen.

Noodnummer

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Volg ons op social media

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden, volg ons dan via onze social media kanalen:

Facebook, Twitter, Instagram

Wanneer je dit weekend een bericht stuurt, gebruik dan de hashtag #beachcircuit

Partners en sponsoren

Beachclub Titus & At Sea 

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Kijkduin

  • Dela