Locaties / Katwijk

Op zaterdag 18 mei ben je van harte welkom op het Katwijkse strand, waar de SBVC-speelronde deel uitmaakt van het BeachPower! toernooi. De enthousiaste, lokale toernooiorganisatie heeft er de afgelopen jaar voor gezorgd dat BeachPower! flink is gegroeid. Het hoogste niveau heeft zelfs een centercourt midden in de stad! Ook de verschillende strandtenten in Katwijk werken mee om er voor iedereen een lekkere beach(volleybal)dag van te maken.

Promovideo SBVC 2019

Algemene informatie

Aanmelden

Speel je mee met een van onze 2x2, 3x3 of 4x4-toernooien? Op een toernooidag dien je je dan tussen 8.30 uur en 9.00 uur te melden bij de wedstrijdleiding. Wanneer je deelneemt aan het Afternoon-toernooi dan mag je je hier tussen 12.00 uur en 12.30 uur voor aanmelden. Het laatste team dat zich aanmeldt, ontvangt het telbord inclusief het wedstrijdformulier. Hier staat precies op aangegeven wie wanneer moet spelen, fluiten of tellen. Wanneer je hier nog niet helemaal thuis in bent, kun je hiervoor altijd terecht bij de andere teams in je poule of de wedstrijdleiding. Zij helpen je graag!

Ranking

Daarnaast doet ieder team automatisch mee aan de Ranking. Deze ranking is een totaalklassement van heel de zomer. Per toernooidag krijgen de nummers 1 tot en met 4 zogenoemde ranking-punten. Ook de andere teams uit de winnaarspoule ontvangen punten. De drie teams per categorie die aan het einde van het seizoen de meeste punten hebben verzameld, zijn de winnaars van de Ranking en ontvangen mooie prijzen tijdens een speciale uitreiking.

Categorieën/niveaus

Om je te helpen met het niveau waarvoor je wilt inschrijven, hebben we hier een vergelijking gemaakt tussen de bestaande indoor- en beachvolleybalniveaus.

Locatie

Boulevard Zeezijde 39
2225 BB Katwijk aan Zee

Locatie is op het strand links van de vuurtoren.

Routebeschrijving

Bus: De dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Vuurbaak. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de locatie.

Auto: Op de A4 neemt u afslag 8-Leiden naar N206 richting Leiden/Katwijk/Valkenburg/Utrecht . Sla rechtsaf naar de Ingenieur G. Tjalmaweg/de N206 (borden naar Valkenburg/Katwijk). Neem de afslag richting de Callaoweg en sla vervolgens linksaf de de Zeeweg op. Neem op de rotonde de 3e aflsag naar de Meeuwenlaan en sla vervolgends rechtsaf naar de Secretaris Varkevissersstraat.  Na ongeveer 1,1 km sla rechtsaf naar de Vuurbaakplein en vervolgens linksaf naar de Boulevard.

Parkeerinformatie

Voor de meeste parkeerplaatsen in Katwijk aan Zee moet er betaald worden ma-zat. Naast het strand/boulevard ligt een nieuwe parkeergarage, namelijk Parkeergarage Boulevard Zeezijde. De kosten in de parkeergarage zijn €1,80 per uur of €10,00 voor een dagkaart. Let op! In deze garage kunt u alleen pinnen! Op zondag kunt u hier gratis parkeren. Is deze garage vol? Op twee minuten afstand vindt u nog 2 parkeergarages: Garage Tramstraat en Garage Princehaven. De kosten zijn in deze garages hetzelfde als in de parkeergarage Boulevard Zeezijde. 

Noodnummer

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Volg ons op social media

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden, volg ons dan via onze social media kanalen:

Facebook, Twitter, Instagram

Wanneer je dit weekend een bericht stuurt, gebruik dan de hashtag #beachcircuit

Partners en sponsoren

Beach Club Katwijk is de organisator van BeachPower!

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Katwijk

  • Dela