Locaties / Hoek van Holland

We zijn dit weekend te vinden op het strand van Hoek van Holland. Het gebied is onderdeel van Rotterdam en het staat bekend om het mooie strand, de Noorderpier en de Nieuwe Waterweg met de Maeslantkering. Ook zijn er veel beachclubs en horecagelegenheden. Let op: Op het strand van Hoek van Holland geldt een hondenverbod. Honden zijn niet toegestaan op de locatie van het Summer Beach Volleyball Circuit tussen 9.00 – 19.00 uur.

Aftermovie SBVC Hoek van Holland 2018

Algemene informatie

Aanmelden

Speel je mee met een van onze 2x2, 3x3 of 4x4-toernooien? Op een toernooidag dien je je dan tussen 8.30 uur en 9.00 uur te melden bij de wedstrijdleiding. Wanneer je deelneemt aan het Afternoon-toernooi dan mag je je hier tussen 12.00 uur en 12.30 uur voor aanmelden. Het laatste team dat zich aanmeldt, ontvangt het telbord inclusief het wedstrijdformulier. Hier staat precies op aangegeven wie wanneer moet spelen, fluiten of tellen. Wanneer je hier nog niet helemaal thuis in bent, kun je hiervoor altijd terecht bij de andere teams in je poule of de wedstrijdleiding. Zij helpen je graag!

Ranking

Daarnaast doet ieder team automatisch mee aan de Ranking. Deze ranking is een totaalklassement van heel de zomer. Per toernooidag krijgen de nummers 1 tot en met 4 zogenoemde ranking-punten. Ook de andere teams uit de winnaarspoule ontvangen punten. De drie teams per categorie die aan het einde van het seizoen de meeste punten hebben verzameld, zijn de winnaars van de Ranking en ontvangen mooie prijzen tijdens een speciale uitreiking.

Categorieën/niveaus

Om je te helpen met het niveau waarvoor je wilt inschrijven, hebben we hier een vergelijking gemaakt tussen de bestaande indoor- en beachvolleybalniveaus.

Locatie

Zeekant 91
3151 Hoek van Holland

Routebeschrijving

Auto: Neem de A20 richting Rotterdam, Hoek van Holland/Naaldwijk. Neem de N223 richting Hoek van Holland. Ga na 1 km rechtsaf de Maasdijk (E25, N220) op richting Hoek van Holland. Ga na 5,1 km linksaf de Noordlandseweg op. Na 1 km sla je rechtsaf de Schelpweg op. Neem na 1,7 km de afslag rechtsaf de Badweg op (bij restaurant Het Jagershuis). Wanneer je deze uitrijdt, kom je bij het evenemententerrein.

Parkeerinformatie

Hoek van Holland heeft veel beschikbare en gratis parkeerplaatsen! Deze zijn direct gelegen aan de strandtenten en het brede strand. Mochten deze vol staan dan is er om te parkeren een grote parkeerplaats bij de Badweg. Deze is slechts een paar minuten verwijderd van de strandtenten en Beachclub. Het kan voorkomen dat de slagboom is gesloten, bijvoorbeeld met drukte, waardoor er niet direct achter de Beachclubs geparkeerd kan worden. Ook in dit geval is het altijd mogelijk om gratis te parkeren op het grote parkeer terrein aan de Badweg. 

Noodnummer

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Volg ons op social media

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden, volg ons dan via onze social media kanalen:

Facebook, Twitter, Instagram

Wanneer je dit weekend een bericht stuurt, gebruik dan de hashtag #beachcircuit

Partners en sponsoren

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Hoek van Holland

  • Dela