Locaties / Hoek van Holland

De kalender van het circuit is niet compleet zonder dat we Hoek van Holland hebben aangedaan. Twee keer zijn we dit seizoen in Hoek van Holland. Op 4 en 5 augustus & 11 en 12 augustus zijn we te vinden aan het strand aan de Zeekant met de mooie boulevard van waar je het center court meteen ziet liggen. 

Ga je dit weekend beach volleyballen in Hoek van Holland? Lees dan hieronder de laatste informatie, zodat je goed voorbereid aankomt!

Algemene informatie

Locatie

Zeekant 
3151 HW
Hoek van Holland

Routebeschrijving

Neem de A20 richting Rotterdam, Hoek van Holland/Naaldwijk. Neem de N223 richting Hoek van Holland. Ga na 1 km rechtsaf de Maasdijk (E25, N220) op richting Hoek van Holland. Ga na 5,1 km linksaf de Noordlandseweg op. Na 1 km sla je rechtsaf de Schelpweg op. Neem na 1,7 km de afslag rechtsaf de Badweg op (bij restaurant Het Jagershuis). Wanneer je deze uitrijdt, kom je bij het evenemententerrein.

Wanneer je met het openbaar vervoer naar Hoek van Holland komt, houdt dan rekening met enkele werkzaamheden. Momenteel wordt het NS traject van Rotterdam naar Hoek van Holland omgebouwd tot een metrotraject van de RET. Hierdoor is er vervangend busvervoer vanaf Schiedam Centrum naar Hoek van Holland. Kijk voor meer informatie hier

Parkeerinfo

Op de parkeerterreinen aan de Helmweg-Zuid, de Koningin Emmaboulevard, de Koningin Emmaweg, de Strandboulevard en de Strandweg/Paviljoenweg, de Badweg, de Helmweg-Noord en de Zeekant kun je heel het jaar door gratis parkeren. In heel Hoek van Holland dus!

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit. Op zondagmiddag speel je van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team.

Lees meer over het Summer Beach Volleyball Circuit

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Hoek van Holland

  • Dela