Locaties / Heerderstrand

Het Summer Beach Volleyball Circuit is weer terug van weggeweest! Na een jaar niet naar Gelderland te zijn geweest gaan we in 2018 wel naar de prachtige Veluwse locatie: Heerderstrand. In het weekend van 2 en 3 juni mogen de voeten weer in het zand. Een schoon zandstrand, ligweide, heerlijk zwemwater en Gelderse bossen: alle ingrediënten voor een mooi weekend! Schrijf je op tijd in!

Algemene informatie

Locatie

Ossenbergweg 1
Heerde

Routebeschrijving

Recreatiegebied Heerderstrand is voor automobilisten goed bereikbaar. Je neemt vanaf de A50 afslag Heerde (afslag 29) en vervolgt in de richting Heerde. Houd vervolgens de borden 'Heerderstrand' aan. 

Parkeerinfo:

Voor slechts vijf euro per dag kun je de auto direct aan het strand parkeren. Bij aankomst gaat de eerste slagboom direct open. Nadat de eerste slagboom achter je is gesloten, gaat de tweede slagboom open. Tussen de eerste en tweede slagboom is ruimte voor voertuigen tot maximaal 15 meter. Op het recreatiegebied koop je het uitrijkaartje bij één van de parkeerautomaten. Bij de uitgaande slagboom doe je, je uitrijkaartje in de automaat. Uitrijkaarten zijn te koop bij de automaten en/of bij bedrijven (recreatieondernemingen) op het recreatiegebied. Bij de automaten kan betaald worden met PIN of gepast muntgeld.

Let op: de parkeerautomaat wisselt niet en accepteert geen briefgeld. 

Eten en drinken

Even bijkomen? In onze Beach Lounge kun je terecht voor een welverdiend drankje. Op en bij het strand staan diverse kiosken waar je terecht kunt voor diverse versnaperingen. Daarnaast kun je ook naar het nabijgelegen Pitch & Putt Golf Heerde voor een hapje en drankje gedurende de dag.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit. Op zondagmiddag speel je van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Meedoen? Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team.

Lees meer over het  Summer Beach Volleyball Circuit

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Heerderstrand

  • Dela