Locaties / Heerderstrand

Ook dit jaar stranden we neer op het prachtige Gelderse landschap. We zijn te vinden op de prachtige Veluwse locatie: Heerderstrand. In het weekend van 25 en 26 mei mogen de voeten weer in het zand. Een schoon zandstrand, ligweide, heerlijk zwemwater en Gelderse bossen: alle ingrediënten voor een mooi weekend! Schrijf je op tijd in!

Algemene informatie

Aanmelden

Speel je mee met een van onze 2x2, 3x3 of 4x4-toernooien? Op een toernooidag dien je je dan tussen 8.30 uur en 9.00 uur te melden bij de wedstrijdleiding. Wanneer je deelneemt aan het Afternoon-toernooi dan mag je je hier tussen 12.00 uur en 12.30 uur voor aanmelden. Het laatste team dat zich aanmeldt, ontvangt het telbord inclusief het wedstrijdformulier. Hier staat precies op aangegeven wie wanneer moet spelen, fluiten of tellen. Wanneer je hier nog niet helemaal thuis in bent, kun je hiervoor altijd terecht bij de andere teams in je poule of de wedstrijdleiding. Zij helpen je graag!

Ranking

Daarnaast doet ieder team automatisch mee aan de Ranking. Deze ranking is een totaalklassement van heel de zomer. Per toernooidag krijgen de nummers 1 tot en met 4 zogenoemde ranking-punten. Ook de andere teams uit de winnaarspoule ontvangen punten. De drie teams per categorie die aan het einde van het seizoen de meeste punten hebben verzameld, zijn de winnaars van de Ranking en ontvangen mooie prijzen tijdens een speciale uitreiking.

Categorieën/niveaus

Om je te helpen met het niveau waarvoor je wilt inschrijven, hebben we hier een vergelijking gemaakt tussen de bestaande indoor- en beachvolleybalniveaus.

Locatie

Ossenbergweg 1
Heerde

Routebeschrijving

Recreatiegebied Heerderstrand is voor automobilisten goed bereikbaar. Je neemt vanaf de A50 afslag Heerde (afslag 29) en vervolgt in de richting Heerde. Houd vervolgens de borden 'Heerderstrand' aan. 

Parkeerinfo

Voor slechts vijf euro per dag kun je de auto direct aan het strand parkeren. Bij aankomst gaat de eerste slagboom direct open. Nadat de eerste slagboom achter je is gesloten, gaat de tweede slagboom open. Tussen de eerste en tweede slagboom is ruimte voor voertuigen tot maximaal 15 meter. Op het recreatiegebied koop je het uitrijkaartje bij één van de parkeerautomaten. Bij de uitgaande slagboom doe je, je uitrijkaartje in de automaat. Uitrijkaarten zijn te koop bij de automaten en/of bij bedrijven (recreatieondernemingen) op het recreatiegebied. Bij de automaten kan betaald worden met PIN of gepast muntgeld.

Let op: de parkeerautomaat wisselt niet en accepteert geen briefgeld. 

Eten en drinken

Even bijkomen? In onze Beach Lounge kun je terecht voor een welverdiend drankje. Op en bij het strand staan diverse kiosken waar je terecht kunt voor diverse versnaperingen. Daarnaast kun je ook naar het nabijgelegen Pitch & Putt Golf Heerde voor een hapje en drankje gedurende de dag.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit. Op zondagmiddag speel je van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Schrijf je nu in vanaf twintig euro per team.

Volg ons op social media

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden, volg ons dan via onze social media kanalen:

Facebook, Twitter, Instagram

Wanneer je dit weekend een bericht stuurt, gebruik dan de hashtag #beachcircuit

Lees meer over het  Summer Beach Volleyball Circuit

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Heerderstrand

  • Dela