Locaties / Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is vanaf de zomer van 2011 een beachvolleyballocatie en sindsdien niet meer van de kalender weg te denken. Ook in 2018 keren we terug op dit mooie Noord-Hollandse strand en wel op 16 en 17 juni. Zorg dat je er bij bent en schrijf je snel in!

Ga je dit weekend beach volleyballen in Egmond aan Zee? Lees dan hier de laatste informatie, zodat je goed voorbereid aankomt!

Algemene informatie

Locatie

Boulevard Zuid
Egmond aan Zee

Routebeschrijving

Houd op de A9 de richting Alkmaar (Castricum) aan. Neem afslag 10 richting Castricum/Uitgeest. Ga na 450 meter rechtsaf op de Provincialeweg (N203, N8) richting Castricum/Uitgeest. Na 350 meter ga je rechtdoor de Provincialeweg (N203) op richting Castricum. Na 5,4 km linksaf de Zeeweg (N513) op richting Castricum. Houd na 600 meter links aan op de Zeeweg (N513) richting Castricum. Neem na 60 meter de eerste afslag op de rotonde (op de Zeeweg (N513)) richting Castricum aan Zee. Neem na 1,8 km de eerste afslag op de rotonde (de Heereweg) richting Alkmaar. Ga na 6,3 km linksaf de Heilooër Zeeweg op, vervolgens na 1,1 km linksaf de Voorstraat op. Draai na 500 meter linksaf de Prins Hendrikstraat op en vanaf hier kun je de zee al ruiken!

Let op: Er wordt dit weekend aan de weg gewerkt op de A4. In verband met vervanging van asfalt en groot onderhoud aan de weg is de A4 van Amsterdam richting Den Haag dit weekend afgesloten. Op de weg terug naar huis kun je hier dus mee te maken krijgen. Kijk voor meer informatie op www.vananaarbeter.nl/werkzaamheden

Parkeerinfo

Vlakbij het strand zijn parkeerplaatsen, maar kom vroeg, want het staat snel vol. In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren in de periode van 1 maart t/m 1 november, dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur en het kost € 1,90 per uur met een maximum van 12 euro per dag. Bij de parkeerautomaten kun je met muntgeld of via uw mobiele telefoon betalen.

Eten en drinken

Even bijkomen? In onze Beach Lounge kun je terecht voor een welverdiend drankje. Het nabijgelegen strandpaviljoen de Schelp is geen gewone strandtent, maar een voortreffelijk restaurant op het strand met circa honderd zitplaatsen binnen en 160 terrasstoelen, nagenoeg allemaal aan het raam met uitzicht over zee.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit. Op zondagmiddag speel je van 13.00 tot en met ongeveer 16.00 uur. Meedoen? Schrijf je nu al in vanaf twintig euro per team.

Lees meer over het Summer Beach Volleyball Circuit

Sponsors

Strandpaviljoen de Schelpt.. het lekkerste strandpaviljoen van Egmond aan Zee..

Het nabijgelegen strandpaviljoen de Schelp is geen gewone strandtent, maar een voortreffelijk restaurant op het strand met circa honderd zitplaatsen binnen en 160 terrasstoelen, nagenoeg allemaal aan het raam met uitzicht over zee. Loop dus zeker even langs voor een hapje of drankje! www.strandpaviljoendeschelp.nl

Speel je mee in Egmond aan Zee en heb je zin om er een weekend tussenuit te gaan? Kustpark Egmond aan Zee is gelegen vlakbij het strand en tevens een perfecte plek om je beachvolleybalweekend door te brengen. Het vakantiepark beschikt over een groot aantal chalets, maar het is ook mogelijk om je tentje neer te zetten op één van de kampeerplaatsen. Kijk hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Egmond aan Zee

  • Dela