Locaties / Camperduin

Nieuw op de kalender: Camperduin! Een heerlijk strand in een prachtig gebied. Wist je dat ze hier de hoogste duinen van Nederland hebben? Een unieke locatie die we graag samen met jullie op 5 en 6 augustus gaan ontdekken. 

Ga je dit weekend beach volleyballen in Camperduin? Lees dan hier de laatste informatie, zodat je goed voorbereid aankomt!

Algemene informatie

Locatie

Heereweg 405
1871 GL Camperduin / Schoorl

Routebeschrijving

Let op: Niet alle navigatie systemen kunnen Camperduin goed vinden! Probeer het evenementerrein dan te vinden met postcode 1817 GL in Schoorl. Vaak lukt het dan wel. Zo niet, kun je ons op ouderwetse manier natuurlijk ook vinden.

Vanaf de A9
Volg vanaf de A9 Den Helder. Na de ring van Alkmaar kom je op de N9 en blijft je Den Helder aanhouden. Volg vanaf de N9 Schoorl en daarna Groet. Je rijdt inmiddels al op de Heereweg, maar zal deze uit moeten rijden tot aan het strand van Camperduin. Als je in Camperduin de rotonde rechtdoor neemt, kun je parkeren aan de rechterkant op 50 meter van het strand.

Vanuit Den Helder
Vanuit Den Helder volg je  de N9 naar Alkmaar. Je slaat af bij Petten en volgt de borden Schoorl/Camperduin. In Camperduin aangekomen ga je rechtsaf bij de rotonde. Het strand vindt je aan het eind van de straat

Parkeerinfo

Vlakbij het strand is een groot parkeerterrein met meer dan 1000 parkeerplekken. Plek zat voor alle teams! De kosten bedragen €1,- per 40 minuten met een maximum van €5,- per dag. 

Eten en drinken

Even bijkomen? In onze Beach Lounge kun je terecht voor een welverdiend drankje.  Loop daarnaast ook eens binnen strandpaviljoen Luctor et Emergo voor een welverdiende lunch. Door de gunstige indeling van het terras is het altijd mogelijk om heerlijk in de zon en uit de wind te zitten. 

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag.

Arrangementen en toernooien

Afternoon-toernooi

Het Afternoon-toernooi is speciaal voor diegenen die wel lekker actief willen spelen, maar graag wat later willen beginnen. Je speelt 's middags mee in de verliezerspoule van het 'normale' Summer Beach Volleyball Circuit  Op zondagmiddag speel je van 13.00 tot en met ongeveer 16.00 uur. Meedoen? Schrijf je nu al in vanaf twintig euro per team. 

Lees meer over het Summer Beach Volleyball Circuit

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Camperduin

  • Ameland
  • Nevobo
  • Dela
  • Cocoa from Ghana