Locaties / Ameland

Ameland staat al 20 jaar op de nationale beachkalender en is de laatste jaren uitgegroeid tot hét festivalevenement van het SBVC. Naast beachvolleyballen wordt er op eind juni op het Waddeneiland vooral ook hard gefeest, op zowel vrij- als zaterdag in de grote feesttent. Vandaar de subtitel ‘Festival XXL’.  

Noteer zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020 alvast in je agenda! Zodra de inschrijving is geopend laten we je dit uiteraard weten!

Algemene informatie

Locatie

Beachclub The Sunset
Oranjeweg 61
9161 CB Hollum - Ameland

Routebeschrijving

Met de auto:

Houd de A31 of A32 aan richting Leeuwarden. Vanaf Leeuwarden hou je de borden aan richting Holwerd (N357). Vanaf daar kun te voet of met je auto de boot pakken naar Ameland. Let op dat je op tijd van huis gaat in verband met de vertrektijden van de boot. Reserveer hier alvast je e-ticket.

Met het OV:

Buslijn 66 van Arriva (route Leeuwaren - Holwerd haven v.v.) sluit aan op de veerdienst van en naar Ameland. De vertrek-/aankomsttijden en opstapplaatsen van deze lijn is hier te vinden.

Op Ameland:

Houd bij aankomst op Ameland de route richting Ballum aan en vervolgens richting Hollum. De vuurtoren verwelkomt je richting de strandopgang. Vervolgens rijd je alsmaar rechtdoor en bij het Stay Okay hotel ga je naar rechts. De duinen over en je bent aangekomen bij hét beach volleyball-evenement van het jaar!

Op Ameland staan bussen en taxi's klaar om je naar je bestemming te brengen. Ook kun je op het eiland fietsen huren.

Parkeerinfo

In Holwerd kun je op het parkeerterrein van Wagenborg Passagiersdiensten je auto parkeren. Je kunt er ook voor kiezen om de auto mee te nemen naar het eiland. Houd hier rekening mee in de bootreservering.

Op Ameland kun je prima met de fiets op pad. Bij Beachclub The Sunset wordt ieder seizoen speciaal voor deze periode de fietsenstalling vergroot. Ook voor auto’s is er volop parkeergelegenheid.

Noodnummer op locatie

06 40 30 06 30: alleen bereikbaar op zaterdag en zondag

Overnachtingsinformatie

Summer Beach Volleyball Circuit Ameland komt er weer aan en er zijn nog maar enkele mogelijkheden om te overnachten bij Hotel Dolores op het eiland beschikbaar.
Hier kom je na een stevig beachvolleybal dagje even heerlijk tot rust. Vervolgens ben je weer helemaal fit om in de avond naar de feesttent te gaan. Overnachten, lunchen, dineren en gebruik maken van de sauna, het is allemaal mogelijk bij Hotel Dolores. Bekijk hier de website!

Verder zijn er nog overnachting mogelijkheden bij de huisjes van Boomhiemke, Parc Koudenburg, Sier aan zee en Van Heeckeren hotel.

Eten

Na een lange dag beachvolleyballen is er niks zo lekker als een heerlijk diner bij één van onze partners! Lunchen en dineren kan bij The Sunset, Tante A'n, De Griffel, Il Vulcano, Dolores en De Fretpot. Er zal geen barbeque meer aangeboden worden.

Beachvolley Festival

Het Beachvolley Festival op Ameland wordt ook dit jaar weer het hoogtepunt van het jaar op de Beachvolley kalender! Klik hier voor meer informatie.

Vervoer

Onze partners kunnen ervoor zorgen dat je tijdens het weekend vervoert kan worden met de Cosi-Tax of Taxi de Boer. Ook kan je kiezen voor een fiets voor het gehele weekend via Nobel Fietsverhuur

Sponsors

Nu inschrijven

Helaas, je kunt je niet meer inschrijven.

Inschrijven op locatie is nog wel mogelijk!

Ameland

  • Dela