6x Flexibelkaart

Ga jij dit seizoen zeker zes keer deelnemen aan het Summer Beach Volleyball Circuit, maar weet je nog niet waar, wanneer en hoe? Dan hebben we vanaf nu de 6x Flexibel kaart.

Wanneer je deze Flexibel kaart aanschaft, ontvang je van ons zes codes à 30 euro per stuk. Deze codes kun je gebruiken voor elk 2x2 toernooi van het Summer Beach Volleyball Circuit 2017. Inschrijven doe je nog steeds op dezelfde manier zoals je bent gewend, maar in plaats van dat je afrekent vul je de code in. De codes worden handmatig aangemaakt en deze ontvang je via de mail.

Rekenvoorbeeld:

Bij 6 keer deelnemen aan een 2x2 toernooi van het Summer Beach Volleyball Circuit:
Normaal tarief:                                   6 x € 30 = € 180,-
Tarief flexibel kaart:                           €150,-

Let op: schrijf je je in de week voorafgaand aan het evenement, dan krijg je wel te maken met de 2,50 euro extra per persoon. Ook nu geldt, vroeg inschrijven loont!

Kun je niet wachten om je in te schrijven en heb je je codes nog niet ontvangen? Stuur dan even een mail naar info@beachvolley.nl en we regelen het voor je.

*De codes gekocht in 2017, zijn enkel geldig gedurende het seizoen 2017 & niet meer te gebruiken in een volgend beach volleyball seizoen

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  • Ameland
  • Nevobo
  • Dela
  • Cocoa from Ghana